#Support a local

Ibland får man tänka om.

Under alla år har Upplevfårö.se varit en plats för Fårös besökare att läsa om öns sevärdheter, platsers historia och om dess vackra natur.

Även företagarna på Fårö hade en plats i den mån vi hann med att dela och gilla och föra vidare dess utbud och öppettider.

Det som varit en kärleksförklaring till en plats som ligger mig varmt om hjärtat och något jag gjorde med glädje blev vid en tidpunkt en klump i magen, en olustkänsla över alltsammans och glädjen försvann.

Så det behövdes en omstart.

Ifjol byggde jag därför om sajten och fokuset mer på kultur & natur än på mat & fika. Att lätta på bördan med att försöka pusha alla lika mycket och vara rättvis utan att få sura kommentarer…
Tanken med att ha annonsplatser var att fokusera på dem som betalade för att få synas för att lätta på bördan utan dåligt samvete.

Senaste veckan har mina flöden fyllts av inställda evenemang, restauranger som börjar med utkörning, hotell som stängs, företag som får permittera, skolor stängs, folk som hamstrar… Det är inte för inte man känner en viss oro.

Osäker framtid för många

Med tanke på situationen vi är i och kommer att vara i på obestämd framtid och sedan sviterna efter Covid -19 så tänker jag att vi alla måste hjälpas åt, göra vad vi kan för att stödja och hjälpa våra medmänniskor och lokala företagare att komma på fötter igen!

Av den anledningen så kommer jag inför säsongen att lägga upp länkar och info och pusha allt jag kan och hoppas att våren kommer med hopp om en sommar som gör att ni alla överlever denna prövning!